Karin Baddane  praktijk voor lichaamsgerichte psychosociale therapie

Karin Baddane  Werk & opleiding

Ik gids mensen graag op hun reis naar hun innerlijke kracht. Telkens weer vind ik het een voorrecht om getuige te mogen zijn van de veranderingsprocessen die bij hen plaatsvinden.

 Jarenlang ben ik werkzaam geweest als therapeut en trainer in de GGZ (Geestelijke Gezondheids Zorg). Zowel de individuele als groepstherapieën die ik gaf,  waren geschoeid op de cognitieve gedragstherapie. Mensen leren vanuit het hoofd te kijken naar hun gedrag en zo nieuw verstandig gedrag aan te leren. Maar pas als ik het gevoel en het lichaam bij de therapie betrok, werden mensen geraakt, was er de pijn, de angst en de vreugde. Ze kwamen weer in contact met hun innerlijke levenskrachtHet weer gaan voelen, contact met het lichaam maken, draagt zo'n helende kracht in zich. Daar wilde ik mij verder in verdiepen. Dat heeft mij er toe gebracht om de post HBO-opleiding tot lichaamsgericht coach te volgen aan het ATMA instituut.

Ik ben geschoold in:

Lichaamsgerichte therapie, Familie-opstellingen, EMDR-therapie, hypnotherapie, mindfulness, NLP, cognitieve gedragstherapie.

Ik blijf mijzelf ontwikkelen als therapeut en volg geregeld verdiepingscursussen en nascholingsdagen vooral op het gebied van hypnotherapie, EMDR en innerlijk kind-werk.